Hvordan går det med eggene?

Dette spørsmålet har jeg fått mange ganger i dag, og selv om det kan høres utrolig rart ut har det jo blitt helt naturlig for meg. En prøverørsprosess er utrolig spennende med både oppturer og nedturer, og det er aldri garantier. Jeg har vært helt sjelven i hele dag fordi jeg var så spent på veien videre.

På fredag hadde kun to av eggene mine blitt større. Da måtte vi bare vente på ny kontroll i dag for å se hvordan resten av eggene hadde utviklet seg, for hadde det ikke kommet flere hadde vi ikke gjort en ivf. Da hadde jeg fått eggløsningssprøyte også hadde vi gjort resten av jobben hjemme. Heldigvis viste det seg at flere egg hadde vokst seg til i dag, nok til at vi i hvertfall ikke kan prøve hjemme. Selv om det ikke er kjempe mange trenger en faktisk kun et, derfor velger vi å kjøre på! Det er jo som sagt ingen garantier, og noen av dere har skrevet til meg at dere fikk ut mange egg, men at ingen eller få ble befruktet. Vi håper på gullegget og satser på god kvalitet.

Jeg kommer nok ikke til å dele akkurat når vi skal ta ut og sette inn eggene enda, og hva det blir til, jeg må bare kjenne etter og se hvordan jeg føler meg. I dag er vi i hvert fall ved godt mot og vi følger magefølelsen på at dette blir bra!

Kanskje kommer det en liten valentinesbaby i 2018 <3

27 kommentarer

Lykke til:) klem

Therese bråtet

Lykke til heier på dere ❤❤

Therese bråtet: Tusen takk <3

Silje Reistad: Takk <3

Lykke til! Det trengs jo bare ett :D <3

Masse lykke til!<3

Mamma til S: Tusen takk <3

Lykke til! <3

Marita: Tusen takk <3

Lykke til! Jeg fikk bare ut fire egg med lavdosestimulering, men gullegget var blant dem 😀 Antallet betyr ingen ting!

Lykke til ❤

Så spennende! Jeg håper virkelig det går for deres del, dere fortjener det! Du virker så søt og herlig så jeg garanterer at du blir en god mamma <3 Selv om jeg ikke har gått gjennom det samme som deg så var vi på utreedning før jeg ble gravid. Jeg hadde mensen hver 3 måned over flere år og med ett års prøving var jeg sikker på at det ikke kom til å gå på vanlig vis men rundt den tiden vi var på utredning skjedde det og nå sitter vi her med verdens nydeligste datter som allerede er 4 måneder gammel <3 Jeg unner deg det å bli mor, det er en fantastisk opplevelse og ja livet blir forandret. Men etter min mening blir livet forandret til det bedre! Tenker og ber for deg <3

Stine: Å, så utrolig koselig av deg å si <3
Ting kan jo plutselig skje! Stor klem <3

Massemasse lykke til!!😍

Hei! Hvor studerte du ernæringsfysiologi?

Klem til deg!

Ihhhh! Så spennende!! Jeg heier på dere! Og på eggene. Jeg er sikker på sipergullegget er inni der😊

Susanne: Håper håper håper <3

Er skikkelig spent på deres vei og håååper og ønsker det skal være deres tur nå :) Masse lykke til <3

Statera Marit Ebeltoft: tusen takk Marit <3

Skriv en ny kommentar