hits

R brownie uten sukker, gluten og melk

  • 16.10.2016 kl. 19:59

Adlinks



 

Jeg fler jeg har vrt borte en evighet fra bloggen da helgen har gtt i et og jeg i dag er helt kjrt. Jeg tror det er vanskelig se utenifra hvor mye jobb det er drive for seg selv. Det er liksom vipper, matlaging, blogging, reising og snapping, og det ser jo ikke ut som der gr unna. De siste ukene har det vrt mye! I tillegg har jeg jobbet mye med meg selv, bde med kostholdet mitt og graving i hodet, jeg er rett og slett litt sliten.

vre sliten er veldig skummelt for en med ti r som ME-pasient bak seg. Jeg kan kjenne en liten redsel rett og slett, nr slitenheten kommer. Da er det viktig minne meg selv p at alle blir slitne, ikke bare jeg! De andre jentene gledet seg jo like mye som meg til sofaen for eksempel. Jeg har heldigvis (med rene) blitt flinkere til lytte til kroppens signaler, og skjnner nr jeg m jobbe med stresset mitt. I dag startet jeg dagen med en 90 minutters yin yogatime og det gjorde veldig godt. Jeg kjente at jeg landet rett og slett. Fremover skal jeg bruke ulike teknikker aktivt for stresse ned, det hjelper meg mye mer enn prve "ikke stresse".

Jeg skal vise dere flere bilder fra helgen i morgen, men n kommer oppskriften p den r brownien jeg laget til helgen slik jeg har lovet. Den gikk unna p stand og fikk utrolig mye skryt. Mange kom tilbake flere ganger for snike seg en ekstra bit, hehe ;)

Min r brownie uten gluten, sukker og melk

2 dl valntter

2 dl mandler

2 dl dadler

0,75 dl rtt kakaopulver

Et par dryss med salt

En ts kokosolje (kan slyfes)

Kjr frst nttene i en foodprosessor eller bruke en blender eller stavmikser. Tilsett s resten av ingrediensene og kjr til du fr en jevn masse. Det skal vre mulig klemme deigen sammen til kuler eller lage en brownie p et skjrebrett.

Rkakao er fylt med antioksidanter og polyfenoler som har vist kunne dempe betennelse, motvirke depresjon og gi bedre humr. Ikke minst gjr sjokolade godt for sjelen, jeg spiser det faktisk nesten hver dag selv!

Rkakao er ubehandlet og har derfor en hyere nringsverdi, i tillegg til ha en mye stere og rundere smak enn for eksempel bakekakeo. bruke denne er en av hemmlighetene mine bak skikkelig gode brownies, sikkert derfor s mange ville kjpe dette i helgen ogs. Jeg bruker ogs denne i min r sjokolademousse <3




Jeg hper dere har hatt en fin helg og er klare for en ny, sporty uke? Jeg har booket meg p yogatime i hvert fall! <3

5 Kommentarer

iselinslund

16.10.2016 kl. 20:55
Jeg er klar for en sporty uke. Sjekk bloggen min for hva mine treningsml er :)

Alexandra

16.10.2016 kl. 23:45
Du er flink:)

Hvilket smr/margarin anbefaler du, og hvorfor ? Som man kan kjpe i butikk i Oslo. :)

strawberrydots

17.10.2016 kl. 15:30
Hvor fr man kjpt r kakao? :)

Helene Ragnhild

17.10.2016 kl. 16:46
strawberrydots: det er link i innlegget :D

Tessa Bennett

17.10.2016 kl. 19:06
h, det s kjempe godt ut! <3

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no